Skip to main content

Over ons

Over ons

Adri Hessels

Eigenaar

Mijn naam is Adri Hessels. In de vorige eeuw gestart met het werken in de ICT. Als Systeembeheerder jarenlang ervaring in een middelgrote organisatie opgedaan. Vanaf het moment dat het CMS Mambo zijn intrede deed, ben ik daar volledig verslingerd aan geraakt en werd het werken met Content Management Systemen mijn favoriet. Ik richtte toen een eigen bedrijf 'Joomlabeheer' op voor het ontwikkelen van websites. 

Fuseren & Splitsen

In 2012 is ben ik met mijn bedrijf gefuseerd met NetSolid ICT & Internetdiensten, de klantenkring gestaag gegroeid en zijn de diensten geprofessionaliseerd. Naast  webontwikkeling, hosting in eigen beheer, PHP maatwerk applicaties ontwikkelen, verzorgden we ook de volleidge ICT van kleine als grotere organisaties. Daarnaast verzorgen wij Microsoft 365 licenties en leverde wij VOIP telefonie en data verbindingen. Een compleet pakket, kan je wel zeggen.

Na de splitsen van NetSolid is per 1 november 2020 een groot aantal diensten ondergebracht onder de nieuwe organisatie ID22 Internetdiensten welke sinds 1 november 2022 volledig onafhankelijk operationeel is.

Veelal als uw contactpersoon probeer ik u altijd van dienst te zijn. Altijd tijd voor een kopje koffie.

Peter van Sark

Mede-eigenaar ID22

Mijn naam is Peter van Sark. Programmeur en sinds 2022 mede eigenaar van ID22.

Niels van Londen

Webdeveloper / Branding

Mijn naam is Niels van Londen. Grafisch Vormgever en sinds 2021 parttime in dienst.

Marina Timmer

Financiële administratie

Mijn naam is Marina Timmer. Sinds 2022 op ZZP basis werkzaam voor ID22.

Ja, ik wil graag meer informatie