Skip to main content

VOIP telefonie

VOIP telefonie

VOIP telefonie voor ZZP en bedrijven

Met een moderne VOIP telefonie oplossing maak je gebruik van de nieuwste technieken, waarbij bijna alles mogelijk is. Zowel zzp'ers als bedrijven kunnen profiteren van de vele voordelen die deze oplossing biedt.

Hoe kan bellen simpel
gemaakt worden?

met ClearVox Hosted Nexxt

ClearVox Hosted Nexxt is een volledige telefooncentrale in de cloud, zorgeloos en veilig werken vinden wij erg belangrijk. je kunt al starten vanaf 1 gebruiker waar alle functionaliteiten zijn inbegrepen

ID22 werkt met Clearvox Nexxt

Vast-Mobiel integratie

Een van de belangrijkste voordelen van een VOIP telefonie oplossing is de mogelijkheid tot Vast-Mobiel integratie.

Dit betekent dat je kunt bellen met een app, waardoor je niet langer afhankelijk bent van traditionele telefoonlijnen. Met de app kun je eenvoudig gesprekken voeren via het internet, ongeacht waar je bent.

Dit is met name handig voor zzp'ers die veel onderweg zijn of vaak buiten kantoor werken. Je hebt altijd toegang tot je zakelijke telefoonlijn en kunt professioneel communiceren met klanten en collega's, zelfs als je niet fysiek aanwezig bent op kantoor.

Persoonlijke online monitor

Een ander groot voordeel van een VOIP telefonie oplossing is de persoonlijke online monitor

Met deze monitor kun je in real-time al je telefoongesprekken beheren en analyseren. Je hebt direct inzicht in wie er belt, hoe lang gesprekken duren en andere relevante statistieken.

Voor bedrijven is dit bijzonder waardevol, omdat je op basis van deze gegevens kunt analyseren hoe efficiënt je communicatieprocessen zijn. Je kunt bijvoorbeeld zien of er veel gemiste oproepen zijn, waardoor je de bezetting van je telefonie team kunt optimaliseren. Daarnaast kun je ook gesprekken opnemen en terugluisteren voor kwaliteitscontrole of trainingsdoeleinden.

Meer mogelijkheden

Naast Vast-Mobiel integratie en persoonlijke online monitoring biedt een VOIP telefonie oplossing nog veel meer mogelijkheden

Zo kun je eenvoudig doorschakelen naar collega's, voicemailberichten ontvangen via e-mail, nummers blokkeren en zelfs videoconferenties houden.

Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om te communiceren met klanten en collega's, maar zorgt er ook voor dat je efficiënter kunt werken. Door gebruik te maken van alle beschikbare functies kun je jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen.

Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om te communiceren met klanten en collega's, maar zorgt er ook voor dat je efficiënter kunt werken. Door gebruik te maken van alle beschikbare functies kun je jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tillen.

Hosted VOIP Centrale

Bewezen & betrouwbaar

Zorgeloos en veilig werken op welke locatie dan ook, ClearVox zorgt voor een veilige telefonie omgeving. Wij vinden innovatie belangrijk, de nieuwste functionaliteiten worden toegevoegd zonder extra kosten

Alles eenvoudig zelf beheren

Bepaal zelf hoe je wil werken, met het ClearVox dashboard kun je zelf bepalen welke widgets je nodig hebt, zoals wachtrijen, telefoonboek, opnames of videostreams, met ClearVox heb jij de touwtjes in handen.

Uitgebreide integraties

Koppel ClearVox Hosted Nexxt met je mobiele provider voor een ijzersterke VaMo (vast-mobiel) oplossing op SIM-niveau of maak gebruik van de ClearVox Nexxt app voor iOS en Android.

Jouw Centrale in de Cloud

Telefonie in de Cloud

ClearVox Hosted Nexxt is een volledige telefooncentrale in de cloud, zorgeloos en veilig werken vinden wij erg belangrijk. je kunt al starten vanaf 2 gebruikers waar alle functionaliteiten zijn inbegrepen.

Clearvox

ClearVox is een onderscheidend product, waarbij goed is geluisterd naar de wensen vanuit onze partners. Deze telefooncentrale is in eigen beheer ontwikkeld, en heeft een rijk pallet aan functionaliteiten. Hierdoor ontvangen de gebruikers een grote mate van flexibiliteit en eenvoud, die zij naar eigen inzicht gemakkelijk kunnen inrichten en configureren. Dit platform blijft in ontwikkeling, zodat niet alleen met moderne ontwikkelingen, maar ook met de partners mee wordt gegroeid.

Clearvox Nexxt via NetSolid Sights

Ja, ik wil graag meer informatie