Skip to main content

Belangrijke melding: Joomla 3 nadert het einde van de levenscyclus

Belangrijke melding: Joomla 3 nadert het einde van de levenscyclus

Belangrijk nieuws

Joomla 3, een van de populaire versies van het bekende contentmanagementsysteem (CMS), nadert het einde van zijn levenscyclus. Het is essentieel om hierop voorbereid te zijn en actie te ondernemen om de veiligheid en stabiliteit van uw website te waarborgen.
Nieuws
21 April 2023
ID22
Belangrijke melding: Joomla 3 nadert het einde van de levenscyclus

Als u geen Updatebeheer heeft afgenomen en een waarschuwingspop-up ziet, raden we u ten zeerste aan om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen met de juiste stappen naar een veiligere en geoptimaliseerde Joomla-omgeving.

Einde van de levenscyclus van Joomla 3:
Joomla 3, een van de meest gebruikte versies van het CMS, nadert het einde van zijn levenscyclus. Dit betekent dat er geen officiële updates, beveiligingspatches of ondersteuning meer worden geleverd voor deze versie. Hoewel uw website nog steeds kan functioneren, loopt u het risico op beveiligingslekken en compatibiliteitsproblemen met toekomstige extensies en thema's.

Actie ondernemen: Als u een waarschuwingspop-up ziet op uw Joomla 3-website en geen Updatebeheer heeft afgenomen, is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Neem contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen beoordelen en de juiste maatregelen kunnen treffen. We bieden oplossingen en migratiemogelijkheden om uw website naar een veiligere en stabielere versie van Joomla te upgraden.

Voordelen van Updatebeheer: Updatebeheer is een essentiële service die ervoor zorgt dat uw Joomla-website altijd up-to-date blijft met de nieuwste beveiligingsupdates en functionele verbeteringen. Door Updatebeheer af te nemen, kunt u met vertrouwen blijven werken met Joomla en profiteren van de nieuwste functies en beveiligingspatches die beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op voor hulp: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw Joomla-website te beschermen en te blijven genieten van de voordelen van dit krachtige CMS. Als u geen Updatebeheer heeft afgenomen en een waarschuwingspop-up ziet op uw Joomla 3-website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het upgraden en veiligstellen van uw website, zodat u met vertrouwen online kunt blijven opereren.

Bescherm uw Joomla-website en neem vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat uw website veilig en geoptimaliseerd blijft voor de toekomst.