Skip to main content

Hosting

Hosting

Webhosting & VPS

Heb je ooit zo kunnen vertrouwen op beschikbaarheid van jouw website?

Voor de mensen die niet weten wat webhosting is: Webhosting is een stukje ruimte op een server in het datacenter waarmee je jouw website aan de wereld toont. Met een Content Management System zoals Joomla! CMS, Wordpress, Prestashop of andere CMS systemen beheer je dan je website. 

Op zo'n hostingserver werk je veelal met een php engine, een database en voila, je hebt een website. (zo makkelijk is het natuurlijk niet :) 

Meestal is de webhosting voorzien van een e-mailserver (pop en imap) maar voor zakelijk gebruik adviseren wij Microsoft 365 producten. 

Shared webhosting

Dit wordt voor de meeste kleine bedrijven, verenigingen en/of eenvoudige websites het meest gebruikt. Is goedkoop en voor het aantal te verwachten bezoekers, voldoen aan capaciteit zoals processorkracht, geheugen, datagebruik en e-mailboxen.

Er kleven natuurlijk wel enkele nadelen/risico's aan maar bij goed beheer en met de juiste instellingen, is dit een prima oplossing.

Ja, ga je vergelijken met de stuntaanbieders, de grote partijen dan kan je tegen een paar euro een fantastische hosting krijgen. Gefelicteerd, maar dan.... !

Wij doen daar niet aan mee en bieden goede, snelle en betrouwbare hosting met standaard backup met 7 dagen retentie. 

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (VPS) is een eigen server, helemaal voor jou alleen. Geen andere klanten die je lastig kunnen vallen door blacklisting, geen of slecht onderhoud. En je hebt voldoende capaciteit om grotere aantallen bezoekers te ontvangen op je website. 

Je kan ook meerdere websites hosten op je eigen server! Ook handig natuurlijk als je zelf websites voor klanten ontwikkeld. 

Onze Virtual Private Servers (VPS) worden altijd gemanaged geleverd. Dat wil zeggen, wij zorgen voor het onderhoud. Dit vergt namelijk specifieke kennis en wij verwachten dat de gemiddelde gebruiker die niet heeft. 

Je kan de VPS uitbreiden met extra's zoals geheugen, processors (CPU) en harddiskruimte.

Ja, ik wil graag meer informatie